DE VÂNZARE Vilă, Bodrum, Muğla Province., Turcia, Umit Sokak Gumusluk

DE VÂNZARE - Cod. 27515

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 365 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 3

standard ridicat desprinse vila cu vedere la mare Fermecatoare de vanzare in Gumusluk.
Oferim spre vânzare în această patru camere, vila 2 bai in ciudat Gumusluk.
Dacă sunteți în căutarea pentru o vila că dispune de toate - și are chiar posibilitatea de a adăuga un apartament de oaspeți - atunci nu arata mai departe.

Această vilă detașată este terminat la un standard foarte ridicat de către proprietarii săi europeni și este potrivit pentru tot parcursul anului de viață, cu geam termopan toate-over și de aer condiționat și încălzire în fiecare cameră. Ea are un aspect bine gândit și practice și o oferă cele mai bune vederi va găsi pe peninsula Bodrum.

Cu aproximativ 365 metru pătrat de suprafață, această casă are multe de oferit.

La nivel de intrare veți găsi o mică grădină fermecătoare și 2 terase mari, dintre care unul cu care se confruntă piscină comunale. În interiorul unei bucătării foarte bine echipat, living spatios, o baie cu cadă și un dormitor.

Ultimul etaj oferă mai multe 3 dormitoare, un alt baie cu cabină de duș în mozaic din sticlă superbe și un al treilea terasă.

Pe lângă toate acestea, această vilă are un spațiu masiv asupra mai scăzut nivel care este utilizat in prezent ca depozit, dar care ar putea fi transformată într-un apartament oaspete de ușor ca au fost instalate toate conexiunile de utilitate. Toaleta este deja acolo. Podeaua este într-o formă perfectă, complet vopsit si gresie pe tot parcursul.

Vila este situată într-o incintă foarte bine păstrate cu frumoase grădini verzi și o mulțime de măslini. Veți găsi un supermarket bine sortate Migros, o brutărie proaspăt și o stație de autobuz la 300 de metri.

Pe scurt, dacă doriți un "gata să se mute în" casa, cu un standard ridicat și finisarea foarte elegant și o vedere de milioane de dolari, vizita acest unul și nu va fi nevoie să viziteze orice alte case mai.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB