DE VÂNZARE 2 camere, Fethiye, Muğla Province., Turcia, Cumhuriyet Mahallesi, 83. Sokak, 12/6, Fethiye, Muğla, Turkey

DE VÂNZARE - Cod. 43722

  • Tipologie: 2 camere
  • Zona: 90 m²
  • Camere: 3(2+1)
  • Podea: 2

Locația sa este în inima orașului, strada Çarșı, în spatele Pașa Kebap. Plaja, portul, porturile de feriboturi Rodos și Marmaris, portul de agrement, teatrul antic Telmessos unde susțin concerte cei mai mari artiști ai țării, bazarul Paspatur, toate băncile, promenada, magazine, cafenele, restaurante, piața municipală, palatul guvernatorului districtual. biroul sunt chiar la ușa ta, adică la câteva minute de mers pe jos.

În afară de zona de relaxare, apartamentul are tot felul de articole care ar putea fi necesare într-o casă. Paturile cu arcuri și sisteme cu arcuri articulate, aparatele de aer condiționat, televizorul, aragazul sunt noi și nou-nouțe. Până și cutiile sunt încă acolo. Garanția tocmai a început. Obiectele vor fi lăsate în apartament.

Apartamentul are panou solar privat. La etajul superior, cu drept de folosire a unei terase mari cu vedere la mare, unde iti poti lua bagajele si poti incepe imediat sa traiesti, cu trei fatade, vedere la natura, la oras si la mare, 2 balcoane, bucatarie separata, toaleta, baie si chiuveta separat, fara probleme de parcare, intr-o locatie unica, de la proprietar Este o casa de vanzare.

Apartamentul nu are probleme de infrastructura. Nu au fost întreruperi de apă sau electricitate. În plus, deși multe case lângă mare în Fethiye sunt construite pe mlaștini, nici măcar nu se simt tremurături în clădirea, care este așezată pe un teren foarte solid pe stânci uriașe.

Noul favorit al celor care evadează din Bodrum, locația și facilitățile sale potrivite pentru a trăi vara și iarna, păduri magnifice, istorie care datează din 3000 î.Hr., golfuri și plaje fascinant de frumoase, restaurante la prețuri rezonabile unde poți mânca cel mai delicios pește și carne de țară, kilometri de mers pe jos și cu bicicleta pe malul mării Este un loc paradistic cu drumurile sale, activitățile sociale gratuite organizate de municipalitate și oameni de ajutor.

Fethiye nu este un loc cosmopolit precum Bodrum și își angajează proprii copii curați în sectorul serviciilor.

Deși apartamentul a fost cumpărat cu mare entuziasm de locuit și a început să fie mobilat, a fost scos la vânzare pentru a acoperi taxa de școlarizare a fiului familiei, care urma să studieze în străinătate.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB