DE VÂNZARE Vilă, Termal, Yalova, Turcia, Dreamland Projesi

DE VÂNZARE - Cod. 25580

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 450 m²
  • Camere: 6
  • Podea: 4

Companie Casa Turk:

Infiintata in 1980 ca o societate angajată în sectorul minier de mai mulți ani și în acest timp a început să funcționeze în alte reviste, un turism și construcții.
Casa Turk Real Estate Investment Company este mândru de a fi cea mai mare companie de dezvoltare imobiliara din Yalova, Turcia de astăzi.

Despre cruțat (de ce de rezervă?):

Posedă zonă cruțat vederi impresionante, cu un amestec de legume și mare și are o climă răcoritoare și minunat face de dorit pentru cei care ar dori să trăiască sau să aibă cea mai mare investiție.
De unde a site-ului se afla scutit de Marea Marmara, pe de o parte și Lacul Iznik de cealaltă parte, și acoperite cu păduri și spații verzi pe bază de plante și este cunoscut sub numele de Comisia Land, este, de asemenea, centrul de sus dintre cele trei orașe turcești importante majore în care situate în mijloc între orașele Istanbul și Bursa, Izmit, departe de Bursa, Izmit 45 minute continent, Istanbul și 45 de minute la mare, dar acum există un pod în construcție vor fi finalizate până la jumătatea anului 2015 și va ajunge la Istanbul Baallowa continentală distanta de numai 10-15 minute.
Nu sunt ferite în zona de apă minerală termală văduvă celebru face regiunea dintre cele mai renumite zone de centre de sanatate, nu numai în Turcia, dar peste tot în lume, cu un număr mare de turisti in fiecare an, în scopul de tratament medical și de vară.

Importanța site-ului cruțat Alastrutjie creștere rapidă zi după zi speciala, după Primul Awazzra Recep Tayyip Erugan 2012 multe Bdaumat buna pentru a face zona cruțat din cele mai importante și cele mai multe centre de sănătate din lume, în plus față de proiectul de pod, care se va încheia după mai puțin de un an pentru a face mai multe persoane fizice și investitori turci și străini se întorc destinație de rezervă pentru a le dețină, cu mare așteptare să crească prețurile de proprietate în perioada Alfreibh.

Companie Pitt Turk în prezent două proiecte în roata de rezervă cu deschiderea mai multor proiecte în curând în zone Mtakhtlfah cruțat, proiectele curente și apă termală Dreamland, să știți mai multe detalii despre proiectele, vă rugăm să consultați imaginile atașate.

Daca aveti intrebari, nu ezitati sa contactati Alasevsar prin e-mail sau tată Alwats.

Cele mai bune urări

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB