DE VÂNZARE Vilă, Kuşçular, Izmir, Turcia, Casaba Evleri 8029 sk. no:6/25 kuşçular Urla

DE VÂNZARE - Cod. 36467

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 970 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 2

Casa Dublex cu grădină lângă mare în Urla, Turcia

Casă cu 2 etaje, cu un total de 4 dormitoare și 3 băi. Bucătărie deschisă și un loc de servire separat, plus un living. Casa se vinde nemobilat. Casa este echipată cu aer condiționat și radiatoare electrice în fiecare cameră. În camera de zi există un șemineu. Toate ferestrele și ușile din sticlă sunt prevăzute cu jaluzele electrice.

Construcții speciale din lemn, rezistență la foc și cutremure. Partea privată de grădină a unui complex care conține 30 de case. 24 de ore de securitate și camere de supraveghere în interiorul complexului disponibil. Construit pe o suprafață de 970 mp.

Locație rezidențială, la 6 km de centrul localității Urla. Seturi și supermarket-uri multiple disponibile foarte aproape și în creștere foarte mult cu timpul. 6 km de plajele din Demircili (Poze cu plajele furnizate). Foarte aproape de Liceul German "Deutsche Schule Izmir".

Investiție mare, deoarece valorile caselor aici cresc rapid de la an la an. Familie prietenoasă complex, loc sigur pentru copii să se joace și foarte aproape de plaje virgine atât cu / fără facilități. Locația devine din ce în ce mai accentuată an de an, deoarece așezarea se deplasează rapid spre mai multe zone rezidențiale din Izmir.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB