DE VÂNZARE Vilă, Bahçelievler, İstanbul, Turcia, kocasinan merkez mahallesi yalaz sokak no 3

DE VÂNZARE - Cod. 40799

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 410 m²
  • Camere: 7
  • Podea: 3

INFORMAȚII PRIVIND VÂNZAREA

Starea construcției terenurilor
Am demolat-o eu însumi. Am făcut-o singură. M-am așezat singură. Este o vilă personalizată, cu minereuri de fier, deasupra unei clădiri cu 6 etaje. Veți găsi totul exagerat acasă, iar camera dvs. de hobby este de 10 m2 separată în grădină.
unu.
Este o clădire pe care am construit-o special pentru a mă așeza pe un teren de 411m2, cu o reședință de bază de 93 m2, cu pridvoare cu 125 de etaje, 330 m2 de suprafață închisă, subsol + intrare + înălțime la etaj potrivită pentru licența de la etajul 1. Este potrivit pentru împrumut. .. ACEASTA VILĂ NU ESTE ECHIVALENTĂ ÎN B. CASE. LOCAȚIILE CU DOUĂ ETAZI ÎNTRE 160 ȘI 200 M2 NU AU FOST ADECVATE PENTRU CREDITE, CONSTRUIND ÎN 1965. UNELE DIN LUCRAREA DE ZONARE ÎN CONTINUARE. CA REZULTAT AL OBJECȚIEI NOASTRE DE LA SPITALUL STATULUI ARHITECTURAL, ESTE O MARE PROBABILITATE DE A CUMPARA 2 PERSOANE 5 ETAJE
Al 2-lea.
Numărul camerei și M2
living 50.m2 ------ bucătărie 26m2 ----- vestibul inferior 13 m2 ---- intrare superioară 13m2 ----- saună 4m2 ----- baie turcească 7m2 ----- călcare spălătorie 20m2 ------, sală de sport 60m2, există o bibliotecă foarte mare unde poate fi amplasat bilordo, ---- balcon superior 40m2 pot fi adăugați în camere, dacă se dorește.
3.
CINE VREA
a) Cei care doresc să obțină cetățenia turcă
b) .care doresc să facă un spital
c). Grădinița, persoanele cu dizabilități sponsorizate de stat, centrul de reabilitare autistă, cei care doresc să aibă o creșă sunt în conformitate cu reglementările fără nicio construcție suplimentară.
d). Cei care cumpără aici în scopuri contractuale și intenționează să construiască atunci când zonarea este terminată.
e). Cei care vor să atingă solul, să se joace cu câinele lor, să ia ouă de la pui pot sta aici 12 luni în centrul orașului ca familie. În Bakırköy, Bağcılar, Güngören, n. Evler, există un loc decomandat, cu o grădină atât de mare, o față spre stradă de la 21 de metri la 20 de metri, o cadă, o saună încălzită pentru animale de companie, o grădină.
f). Printre cei care doresc să cumpere, să vândă și să tranzacționeze, cei care doresc să obțină o afacere ieftină de la bancă și să o vândă pentru o sumă mare.
g). Cei care doresc să cumpere la prețul unui apartament și să obțină o chirie la locul de muncă nu mai puțin de 10-15 mii. Când cumpărați un apartament de la o reședință la acest preț sau când cumpărați un apartament la acest preț în caddebostan, erenköy, chiria pe care o primiți nu depășește cel mult 3-4 mii, dar aici este 2, 3 are venituri solide din închiriere.

4.

CARACTERISTICI ȘI DIFERENȚE
A). 3 lumini diferite în fiecare cameră, punct ascuns, estompat, mijloc
b). 2 aparate de aer condiționat mitsubishi 24-9 betü în living și dormitor
c). Nu veți folosi mături în toate camerele și fiecare cameră are un sistem central de vid cu țevi în interiorul clădirii. Funcționează prin conectarea conductei la perete, iar gunoiul coboară la subsol.
d). Fiecare cameră are încălzire pe fagure și fund. Sistem combinat. Combi are 36 cm. Există un grătar de lemn în fața fagurelui.
e). Întreaga clădire are o cameră de vizionare de noapte 24/7. Toate camerele au, de asemenea, incendii, detectoare antiefracție și alarme.
f). Baia turcească și sauna trec de 70 de grade în 10 minute cu o rezistență de 10 kW.
g). Există .21 lămpi de perete pentru exterior și 5 lămpi de grădină.
h). Toate locurile sunt solide, laminate. Comprimarea cipurilor nu este laminată.
Eu). Toate ușile sunt lăcuite la comandă. Toate balcoanele din grădină sunt din lemn.
i). Toate ferestrele sunt rehau pimapen și obloane electrice. Toate ferestrele sunt perforate.
m). Există o ușă de intrare a vehiculului controlată de la distanță.
n). În fiecare colț exterior al grădinii există un robinet, priză de sistem de irigare pentru grădină.
p). Cei în adăpost
Fagurele este încălzit. Potrivit pentru pui, câini, păuni, diverse animale. Are un canal de scurgere a apei și izolație termică.
k.) întreaga grădină, subsol, peste tot cu drenaj și grătar, 3 fier, supapă de reținere, costurile cu apa sunt 70. muncă bună

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB