DE VÂNZARE Hotel, Advsa Island, AYVALİK, Turcia, Deniz Mahallesi Kamburtarla Mevkii No:10 Avşa Adası – Marmara/Balıkesir

DE VÂNZARE - Cod. 37879

  • Tipologie: Hotel
  • Zona: 426 m²
  • Camere: 14
  • Podea: 2

BALIKESİR - INSULA AVȘA - DE LA PROPRIETARUL LA HOTELUL BOUTIQUE

Începând cu anul 2014, facilitatea noastră a funcționat activ și are un portofoliu special de clienți.
Insula Avșa la 100 de metri, Vedere la mare și la Natura, 4 Fronturi, 3 Luxe, 4 Deluxe Vile Deluxe, care au un total de capacități de cazare de 35 persoane. Fiecare dintre cele 7 vile Dublex Bungalow are o grădină mică de odihnă și o grădină cu grătar cu grătar și o masă. Există, de asemenea, o piață, Cafenea / Restaurant și zonă de bucătărie. Pini, pomi fructiferi și flori diferite în hotelul de tip boutique cu natură și mare în atmosfera fermecătoare a hotelului oferă o vacanță liniștită cu încredere. Este la 3 km de centru și este foarte ușor să ajungeți cu microbuz, taxi și vehicule private.

Seria de filme cinematografice, clipuri video, filme de cinema, filme de clip, filme de publicitate, organizații de nunți proprii, petreceri de bacalaureat, Henna, logodnă, nuntă, circumcizie, întâlniri familiale, Anul Nou, Ziua Îndrăgostiților, Aniversări, Familie specială etc. Stațiunea este potrivită pentru evenimente precum "Organizațiile de vacanță".

Vilele sunt duplex și fiecare vilă are o zonă de luat masa pentru grătar și o grădină de relaxare. La parterul vilelor; Există un living, o bucătărie în plan deschis și o baie cu duș / WC. Top Floor; Dormitorul este disponibil. Podelele umede sunt glazurate, alte zone sunt parchet laminat. Toate bunurile sunt curate și bine întreținute, CARACTERISTICI DE VILE:

La etajul inferior al vilelor LUXE DUBLEX BUNGALOW; Salon, Bucatarie, Baie / WC sunt disponibile. Set de canapea colț / colț (cu confort și capacitate pentru 2 persoane), miezul mesei de cafea, televizorul LCD, ventilator, aspirator sunt disponibile în toate saloanele.

LUXE DUBLEX BUNGALOW VILLAS Suprafata: Dormitoarele sunt disponibile, duble si single (paturi cu o capacitate de 3 persoane) Paturile sunt marca de inalta calitate si sunt slefuite. Există dulap dublu și dulap.

Pe fundul vilelor DELUXE DUBLEX BUNGALOW; Camera de zi, Bucătărie, Cabină de duș Baie / WC. Canapea pentru colț / colț Setat în Salon (cu confort și capacitate de 2 persoane), Mese de cafea de mijloc, Televiziune LCD, Unitate TV, Aer condiționat, Aspirator, Uscător, Fier și masă de călcat, Toate bucătăriile și ustensile de bucătărie.

DELUXE DUBLEX BUNGALOW VILA Etajul: Dormitoarele sunt disponibile, duble și single (paturi pentru 3 persoane) Paturile sunt de înaltă calitate, cu alele. Există dulap dublu și dulap.

La instalația; Sistem de energie solară, mașină de spălat, congelator, șezlonguri, umbrele, mese și scaune în diverse dimensiuni. Oferă posibilitatea de personalizare a conceptului dvs. cu atingeri speciale la gustul dumneavoastră.

1 (One) Taxa anuală de închiriere + Se solicită un depozit.
PRETUL ESTE UN ÎNCEPUT (1) ANUL.

ATENȚIE !!!

Începând cu data de 28 septembrie 2018, puteți ajunge la noi din numărul nostru care se află la Avșa Bungalow Boutique Hotel, care este achiziționat de noi cu toate drepturile și care este UN NUME TELEFONIC AUTORIZAT. Nu contactați numerele de telefon care există pe Internet, altele decât numărul nostru autorizat. Nu suntem responsabili pentru daunele pecuniare și morale pe care le-ați putea suporta în caz de contact.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB