DE VÂNZARE Hotel, Antalya, Antalya, Turcia, Beycik/Kemer/Antalya

DE VÂNZARE - Cod. 41776

  • Tipologie: Hotel
  • Zona: 5.500 m²
  • Camere: 19
  • Podea: 4

IN STIL TOSCANA - Conac


UN SPAȚIU DE VIAȚI SANATOS



TEREN: Cu terenul său de 5.500 m², dezvăluie toate frumusețile cu suprafața sa care poate fi folosită pentru a face terenuri de tenis sau a-l folosi cu diferite funcționalități, precum și un teren potrivit pentru aterizarea elicopterelor.



Chioșc: 610 m² (lucrare masivă din piatră, 60 cm grosimea peretelui, 2+7 (9 camere) și 3 Băi, 4 WC, saună, 45 m² Terasă, o lucrare unică.) Cu diferența de stil toscan.



PENSIUNE: 636 m², 9 camere Suite de 60 m² fiecare, cu balcon, Living, Dormitor, Duș-WC, contor de energie electrică și abonament pentru fiecare Suită și infrastructură de bucătărie deschisă în livingul fiecărei Suite. ) Pereții interior și exterior sunt din cărămidă dublă, iar stratul intermediar este tot din polistiren și este izolat special împotriva căldurii, frigului și sunetului cu o grosime de 45 cm.



SALĂ DE MINA: Are o suprafață de 150 m² și este potrivită pentru toate tipurile de seminarii de dimensiuni medii sau cafenele și petreceri și are șemineu, bucătărie și bar.



CASA PERSONALULUI ȘI GRĂDINA: Casa personalului (70 m²), piscină, locuri în aer liber etc. - WC de grădină, sală de sport, parcare deschisă, garaj subteran și depozite etc. - Unitățile sunt încălzitoare pe gaz (GPL).


O proprietate extrem de convenabilă pentru familiile numeroase sau profesioniștii din turismul medical.

CU VIZIUNEA SA UNICA, VARA SI PERSOANA SUNT FRUMOASE SEPARAT


(*) Toate unitățile au vedere la munte, la mare și la pădure și, deoarece se află la o altitudine de 1000 de metri deasupra nivelului mării, este un mediu liniștit și bogat în oxigen. O natură minunată pe malul Mării Mediterane! Elveția Turciei. Diferența acestui mediu unic față de Elveția; Sunteți pe plaja cu steag albastru în 10 minute.


(*) O locație rară în lume. Muntele, marea și pădurea se împletesc cu aceste trei elemente de frumusețe. Să adăugăm un privilegiu foarte diferit acestei poziții; Aici sunt brize de munte și de mare. În acest sens, se vede că până și fumătorii trăiesc peste 100 de ani, aceste trăsături și privilegii sunt în măsură să fie văzute concret. Puteți vedea că romantismul este inclus în lucrări.


(*) Notă: Suprafața terenului poate fi mărită la 10.000 m² prin luarea și a terenurilor învecinate.



UTILIZAȚI ALTERNATIVE:

(*) Acest imobiliar construit pe scară largă este un loc în care oamenii de afaceri se pot relaxa cu familia și prietenii, se pot întâlni cu alți oameni de afaceri și pot stabili contacte de afaceri și își pot găzdui colegii, personalul de conducere sau oaspeții.


(*) Un mediu în care persoanele cu tot felul de probleme respiratorii, alergice, epuizate de la munca grea, vor avea o vacanță de lungă durată sau vor trăi în natură.


(*) Un loc pentru turismul de sănătate. De exemplu; salon de înfrumusețare, reședință de bătrâni, sanatoriu, clinică de cure, hotel de seminarii de dimensiuni medii etc. Este extrem de potrivită și pentru un turism VIP care va atrage segmentul de elită din domenii.


(*) Putem spune că este un spațiu de locuit ideal pentru familiile mari și bigoți care includ și criterii islamice, datorită faptului că nu există un loc deschis și sub picioare și un mediu fără zgomot. (Este cert că va atrage segmentele interne și externe).




(*) NOTĂ: Lucrările sunt titlu de proprietate și toate sunt locuite.










Informații extinse sunt oferite celor interesați, iar posibilitatea de a vizita instalația este oferită cu programare. Video și fotografii sunt trimise pentru informații detaliate.








Copyright© 2022 Toate drepturile rezervate.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB