DE VÂNZARE 2 camere, karasu, Sakarya, Turcia, YALI MAHALLESİ , BATIKARADENİZ CADDESİ, 59/A KARASU

DE VÂNZARE - Cod. 27768

  • Tipologie: 2 camere
  • Zona: 90 m²
  • Camere: 2+1
  • Podea: 1,2,3

REAL ESTATE CONSULANT!

!!! CONSTRUCTII FİLİZFİDANOĞLU !!

Departe de agitatia orasului, pasnice, cei care caută vacanțe liniștite district Inc Karasu este binecuvantat cu iubitorii de natură au un drăguț;

Marmara și este unul dintre primele locuri din Occident au preferat să vacanță în Marea Neagră în vacanță, de asemenea, vă preț rezonabil în Karasu, să examineze hotelul Sakarya Karasu.

Când vii la Karasu Karasu Castelul, Moscheea Azizia, Moscheea Centrala, a.incil Cemetery, Acer sunt Lacul Podul Puteți găsi Karasu pod și în fluxul de posibilitatea de a vedea în comorile noastre istorice, cum ar fi Podul.

Puteți încerca, gustul nu va fi obosit de aroma de numeroasele restaurante de pe linia de coasta. Vă puteți petrece timp destul de plăcută în Karasu foarte activ noaptea trecută, cu divertisment muzical.

Istanbul 148 km, 481 km de Izmir, Ankara si 305 km de Karasu, 58 km de vehicule rutiere cu plecare din Sakarya centrele cu intenția de a da ușor accesibilă.

Hoteluri Karasu - Sakarya a coastei Marii Negre este situat la 60 km în lungime de 20 de kilometri de plaja naturală, care aparține Blackwater.
Karasu Pensii - sol fertil Karasu, este un important zone de producție agricolă, cu un climat temperat și resurse bogate de apă.
Apartamente karasu - Turcia, geografie bogată, cea mai frumoasa coasta, chiar în spatele munților de pe coasta, 10 mii de ani de istorie, cultură, folclor, bucătărie, are caracteristici care va oferi un avantaj competitiv în turismul mondial, cu oameni primitori.
Bilete de avion Blackwater - puteți găsi bilete de avion ieftine Karasu Karasu și bilete de avion, zboruri pagina de Karasu unde vă puteți compara prețurile.
Karasu Vremea - examinarea informațiilor noastre meteo pe 5 zile pentru pagina karasu, vă puteți planifica vacanța la momentul potrivit.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB