DE VÂNZARE 2 camere, Altinkum, Didim, Turcia, Turkey in Didyma

DE VÂNZARE - Cod. 37350

  • Tipologie: 2 camere
  • Zona: 12529 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 1

Apartament cu un apartament uimitor în apartamentul Aqua Vista Holiday Resort. Acest minunat apartament cu două paturi de vânzare în Altinkum și a fost extrem de bine îngrijit și este decorat și mobilat și gata să se mute și să se folosească.

La intrarea în proprietate este lumină și aerisită și bine îngrijită. Există două dormitoare duble mari, o baie foarte mare cu cabină de duș nou, un salon frumos format, cu balcon, o zonă de bucătărie în colțul cu un mic dejun de bar. Proprietatea este dotată cu aer condiționat, iar lounge-ul beneficiază de un ventilator de tavan mare.

Proprietatea are vedere la mare. Există un birou de securitate / recepție, unde puteți lua autobuzul de transfer, dispune de o zonă centrală mare de piscină și de bar, plus piscină interioară și facilități de gimnastică. Un apartament perfect pentru casa ta de vacanță, sau chiar casa ta.

În general, avem o casă de vacanță perfectă sau o investiție ideală pentru cumpărare în Turcia, situată aproape de plajă și de centrul orașului. Apartamentul are un standard bun și este dotat cu unități de aer condiționat.
Cu un preț accesibil pentru oricine dorește să-și facă piciorul pe scara de pe piața imobiliară Altinkum.

Altinkum prețurile de proprietate sunt foarte atractive, într-adevăr, apartamente aflate în chilipir și vile oferite pentru vacanță, pe tot parcursul anului, o investiție ideală pentru prima dată pentru oricine caută o proprietate cu risc scăzut de cumpărare pentru a testa piața de închiriere.

Sunați astăzi la Biroul de acasă din Turcia pentru detalii complete, iar unul dintre consilierii noștri vă poate oferi o perspectivă asupra randamentelor posibile de închiriere și, bineînțeles, puteți răspunde la toate întrebările pe care le puteți avea.

Casa de turism din Turcia poate oferi o excursie de inspecție subvenționată pentru oricine care este serios interesat să achiziționeze o proprietate în regiunile pe care le vindem proprietăți ...

Cu un climat minunat, oameni ospitalieri și proprietăți fabuloase, Turcia trebuie să fie prima dvs. alegere pentru casa ta la soare. Deși puteți vedea proprietățile din site-ul nostru de internet și din pachetele de informații, nimic nu poate fi comparat cu a vedea calitatea și stilul de viață pe care îl cumpărați. În general, vizita de inspecție este de 3 sau 4 zile, care de obicei este destul de lungă pentru unul dintre consilierii noștri dedicați și vă va ghida în întregul proces, de la vizualizarea proprietăților, pentru a vă ajuta cu legalitatea. Vom fi acolo să vă salut de la aeroport până veți pleca. Călătoriile dvs. de inspecție sunt pe deplin escortate și ne mândrim cu îngrijirea clienților noștri. Pentru a vedea ce are de oferit această țară, rezervați-vă călătoria de inspecție prin unul dintre consilierii noștri.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB