DE ÎNCHIRIAT Bar/Restaurant/Club, Beyoglu, İstanbul, Turcia, Cihangir Mah. Bakrac Sk. No:15/A

DE ÎNCHIRIAT - Cod. 36923

  • Tipologie: Bar/Restaurant/Club
  • Zona: 90 m²
  • Camere: 2
  • Podea: 0

VĂ RUGĂM SĂ CITIȚI CU ATENȚIE ÎNAINTE DE A FACI GĂSIȚI ȘI VĂ RUGĂM SĂ VĂ RUGĂM ÎNTR-O CUMPĂRĂTORII SERIOASI!

Magazinul nostru este situat în Cihangir Beyoğlu. Un loc care face burgeri gourmet. 80% din vânzări sunt trimise ca pachete. Desi a fost deschis timp de 1,5 ani, aceasta a crescut cu 200% in aceasta perioada si continua sa creasca. Cifra de afaceri zilnică este de aproximativ 3500-4000 mii de ruble. Venitul lunar net este de 25 mii TL. (prin modul în care nu lucrăm în magazin, aceasta este rata profitului, dar rata profitului va fi de 30-35 dacă te oprești singur)
Am stabilit un sistem astfel încât să puteți controla chiar magazinul de pe telefonul mobil. Starea stocurilor de produse, vânzări instantanee, puteți vizualiza secundele petrecute în câteva secunde.

În prezent, 9 persoane lucrează în magazin.

Există posibilitatea de a sta înăuntru și în exterior (cu o grădină mică). Paharul de grădină a fost construit într-un mod care se deschide automat de un acoperiș. Locurile sunt epoxidice, iar construcția dvs. internă a fost realizată de arhitecți premiate. Majoritatea materialelor realizate manual și de cea mai bună calitate au fost folosite. Există aer condiționat în interior și ufo în exterior, care poate fi controlat cu 6 comenzi. Infrastructura și sistemul electric au fost reînnoite. Sistem electric electric trifazat (electricitate industriala)
Există grătar dublu, placă, friteuță dublă, loc de cartofi în bucătărie. sistem de securitate și software instalat de oriunde.
Disponibil 3 dispozitive pos, computer și afișaj de cameră de securitate. avem de asemenea două motoare de curierat care aparțin magazinului. Bineînțeles că avem și licență :)

Magazinul va fi manipulat cu totul și va fi solicitat taxa de transfer.

Nu este o reclama potrivita pentru cei care doresc sa inceapa o afacere noua. Puteți face propriul spațiu mai convenabil decât acest lucru. (200-225 mii tl va fi pregătit pentru el)

Dar dacă continuați prin acest sistem este o investiție incredibil de profitabilă. Într-un an, magazinul își ia propriul preț, iar un an mai târziu vei începe să câștigi bani buni.

Predăm din Istanbul, dar dacă nu o vom face, vom continua să controlam de la distanță.

Între timp, cifrele sunt oficiale. Software-ul și produsele alimentare pot fi controlate prin rapoarte.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB