DE ÎNCHIRIAT 3 camere, Antalya, Antalya, Turcia, Sirinyali mah, 1547 sok, Celik sitesi, B blok, no. 9, Muratpasa

DE ÎNCHIRIAT - Cod. 27033

  • Tipologie: 3 camere
  • Zona: 175 m²
  • Camere: 3
  • Podea: 4

S-au găsit în probabil cel mai prestigios și căutat cartier în toată Antalya este acest apartament uimitoare literalmente o aruncătură de băț distanță de mare.

Facilități la fața locului

Există unele facilități la fața locului, inclusiv o piscină excelente substanțială privată de înot exclusiv pentru utilizarea de ședere, plus o piscină pentru copii dedicat. Nu este mare loc de joacă pentru copii, teren de tenis, teren de baschet și întinderi excelente de grădini mature pentru rezidenti sa se bucure. Complet cu parcare privată și douăzeci și patru de ore de securitate.

Apartamentul
Apartamentul este de 175 m2 din totalul de lux; intrare este prin intermediul o ușă de oțel bine conceput, care duce în planul deschis living generos proportionat care are o terasă frumoasă cu vedere la mare de exceptie si zapada caped vedere la munte, doar perfect pentru un loc de luat masa în aer liber sau de divertisment. Există o bucătărie complet utilată elegant deschisa si echipata cu o mare varietate de unități montate; există trei dormitoare duble spațioase, o baie și o baie oaspete suplimentar stil familie cu SPA. Dormitorul matrimonial cu dulapuri-plimbare în completeaza cazare. Toate băile sunt complet echipate cu dulapuri și zonele de depozitare utile.

Unitatea a fost recent (2014) fost practic reproiectat și complet renovat de bine-cunoscut arhitect rus, folosind numai cele mai bune materiale în întreaga.

Locaţie

Dacă sunteți cu toții despre locație și priveliști uimitoare, atunci acesta este pentru tine. Nu putea pune aceasta casa într-o poziție mai bună în cazul în care ați avut un ac și harta de la vârful degetelor.

Între complexul și la mare, veți găsi un parc frumos unde puteți asista la persoane care iau cainii lor pentru o plimbare, jogging pe termen lor de zi cu zi, sau pur și simplu stai și relaxați-vă în soare de Antalya, cu vederi minunate peste tot în jurul.

Toate restaurantele locale, magazine, o abundenta de atractii culturale și, de asemenea, unele piețe excelente sunt la distanță de mers pe jos, în timp ce serviciile de transport public sunt în apropiere și gata să te ia la centrul orașului în momente, sau în orașul vechi, unde vă puteți bucura de atingere autentic al orașului.

Există o mulțime de a vedea și face în această regiune a Turciei - de zi cu zi va fi o nouă zi pentru a explora și de a găsi un nou motiv pentru a cădea în dragoste cu Antalya.

Un oraș de lucru, Antalya vă oferă atât anului oportunități și locuri de vacanta de vara superba

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB