DE VÂNZARE Vilă, Cesme, Izmir, Turcia, çiftlikköy çeşme

DE VÂNZARE - Cod. 39502

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 145 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 1

Două case dintr-o singură zonă cu piscină privată proprie 4 dormitoare, 1 bucătărie, 1 dormitoare cu wc-dus și dressing. Aproape de centrul orașului. Gata de vânzare!
Potrivit creditului bancar.
Favoritul fântânii este un proiect de vilă twin, cu o suprafață de 245 m2 de teren cu piscină detașată, 4 dormitoare arteziene, 3 băi și vestiare pentru părinți în centrul orașului Çiftlikköy, în apropiere de diamante și plaje Altinkum. Zona de utilizare 140m2 și piscină detașată 26m2, grădină detașată 140m2. În față există și o zonă verde.

Toți pereții sunt construiți din cărămizi izolate termic speciale pentru izolare fonică și termică și / sau ca pereți sandwich.

Toate locurile sunt acoperite cu ceramică vitră de clasa I. 60x120 este utilizat în saloane și ceramică cu aspect de lemn este folosită în dormitoare.

La parter se află living, bucătărie, dormitor și WC. La etajul 1 se află 3 dormitoare și 2 băi, dintre care 1 are baie privată și dressing. Sistemul inteligent pentru casă, automatizarea și sistemul de securitate alarme sunt disponibile.

Bucătăriile sunt Hafele, blaturi cimstone, obloane de tamplărie din aluminiu Linea Rossa, vitră vitrificată, încorporată Bosch, aparate de aer condiționat Wiesmann.

Salonul și dormitorul principal au aer condiționat VRF. Instalarea încălzitorului a fost făcută și a fost pregătită infrastructura pompei de căldură. Toate dulapurile și mobilierul pentru dressing vor fi gata.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB