DE VÂNZARE Hotel, marmaris, Muğla Province., Turcia, içmeler

DE VÂNZARE - Cod. 35766

  • Tipologie: Hotel
  • Zona: 3500 m²
  • Camere: 118
  • Podea: 3

Acest hotel lucrează activ timp de peste 30 de ani, iar rata de ocupare de bază este între 90-100%, iar această rată nu a mai fost niciodată mai mică printre acești ani. Hotelul este un hotel de 3+ stele, situat la 60m de plajă, la 200m de centrul orașului Içmeler și la 8km de centrul orașului Marmaris. Aeroportul internațional Dalaman este la doar 100 km distanță de hotel. Există o gamă largă de magazine și restaurante în apropiere, iar transportul public spre Marmaris pleacă la fiecare 5 minute de la hotel. Site-ul include, de asemenea, o zonă publică gratuită pentru parcare.
Există 118 camere mobilate cu facilități moderne, inclusiv aer condiționat, un satelit, TV, mini-frigider, seif, dulapuri, duș și uscător de păr în băi. Toate camerele au un balcon privat. Oferind o piscină mare, cu o piscină separată pentru copii și terase pentru plajă, hotelul oferă, de asemenea, facilități cum ar fi un restaurant, un bar la piscină, un club de noapte, un loc de joacă pentru copii,
grădina și terenurile de tenis de masă. Hotelul are o zonă proprie, cu șezlonguri și umbrele gratuite disponibile oaspeților hotelului la plajă.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB