DE VÂNZARE 2 camere, Alanya, Antalya, Turcia, cikcikli mah kristal nova sitesi

DE VÂNZARE - Cod. 33387

  • Tipologie: 2 camere
  • Zona: 65 m²
  • Camere: 2
  • Podea: 4

Dragă domnule doamnă,
Suntem bucurosi sa propunem apartamentul minunat din Alanya (Turcia) spre vanzare de la proprietar, aproape de mare, in apropierea centrului orasului cu cel mai mic pret 58000 EURO URGENT:
Avantajele apartamentelor noastre în complexul Crystal Nova:
1) TOATE MOBILELE (pat, canapea, fotoliu, masă de bucătărie, canapea de bucătărie, scaune, set de bucătărie, trei dulapuri pentru haine și încălțăminte, o bibliotecă, mobilier pe balcon - masă și scaune) ȘI ECHIPAMENT (frigider, , Aragaz) - într-un cadou! PENTRU CAUZĂ DE VÂNZARE URGENTĂ!
2) Apartamentul este in folosinta de numai 9 luni (vanzare urgenta in legatura cu mutarea in Ucraina), asa ca apartamentul si mobila sunt in stare perfecta!
3) Transfer la plajă (distanța până la plajă - 800 de metri) - gratuit, șezlonguri și umbrele pe plaja frumoasă - gratuit
4) Spațiu public bogat în utilizare gratuită pe tot parcursul anului: baie turcească (hamam), saună, teren de baschet și tenis, loc de joacă, piscină pentru copii, piscină interioară, piscine cu tobogane, restaurant, parcare, grădină superbă, internet
5) 24 de ore de securitate a complexului
6) Casa este construită din materiale de calitate de către cel mai bun dezvoltator din regiune - Oğuzhan Construction Company
Casă aflată la cinci minute de mers pe jos de centrul comercial Alanium, cu produse de sat, o grădină portocalie mare, școala de fotbal Beșiktaș, magazinul alimentar "101A", supermarketul "Metro Cash & Carry". Distanța până la plajă: 800 m.
Casa Crystal Nova este păzită în permanență, teritoriul este închis, confortabil, curat, înflorit, bine îngrijit.
Apartamentul este dotat cu aparate NOU BECO și mobilier IKEA. Starea apartamentului este excelentă.
Apartamentul se vinde cu tot mobilierul, textilele și lămpile.
Mobilierul este inclus în preț: un dulap pentru haine și pantofi pe coridor, un set de bucătărie, o masă de bucătărie, scaune de bucătărie, o canapea, un fotoliu, un stand TV cu compartiment de depozitare, un birou, un pat într- cameră mare 2.0 * 2, 20 m. (pliabilă), dulap mare pentru haine, dulap în dormitor, canapea extensibilă 2,0 * 1,50 m., măsuță de cafea, fotoliu, masă și scaune pe balcon.
Dimensiunile camerelor: cameră mare + bucătărie: 28 de metri; coridor: 4 metri; dormitor: 12 metri; balcon: 10 metri; baie + toaletă: 6 metri. Suprafața totală a apartamentului este de 64 de metri.
Prețul este de 58000 Euro inclusiv mobilierul și aparatele de uz casnic! PRETUL FOC!
ȘTIRI: În fața casei se construiește o grădiniță nouă, astfel încât în ​​timpul zilei puteți vedea copii colorați 🙂 În partea dreaptă a casei se află un METRO mare de supermarket. Aproape de această zonă - spital nou, de pe balcon puteți vedea noul pod către acest spital. Într-o plimbare de 3 minute - se construiește o nouă clădire a metropolei orașului. În curând districtul Oba va deveni zona centrală a orașului Alanya.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB