DE VÂNZARE Teren construibil, Canakkale, Canakkale, Turcia, Çanakkale / Merkez / Güzelyalı / 52. Sok.

DE VÂNZARE - Cod. 28637

  • Tipologie: Teren construibil
  • Zona: 1067 m²
  • Camere: 0
  • Podea: 0

Investiție mare !!

În regiunea Bridge Project Canakkale Dardanelele!

Trei parcele de teren în centrul Guzelyali cu permisiunea de a construi 30% și, prin urmare, s-ar potrivi o proprietate de aproximativ peste 2,5 fatui, mai puțin de 5 minute de mers pe jos de pe piețele și malul mării și amplasat pe apropierea drumului pe plajă, cu un munte dramatic fundal. Ai putea construi o vilă frumoasă cu grădină mare și uimitoare piscină.
 
Sunt încântat să ofere trei parcele de teren, care este perfect pentru a construi vila din proprie foarte detașat la comanda pe, care ar putea fi construit peste un total de etaje, două și jumătate, astfel încât să puteți avea propria terasă pe acoperiș, care se va potrivi cu ușurință si au o multime ...

336 mp villa_land, acest teren este aproape de sosea, astfel pot fi utilizate pentru activități comerciale și un acces ușor la autobuzele locale.
318 m villa_land mp,
403 m villa_land mp, este amplasata pe un teren de colț, ceea ce face o locație excelentă!
 
Güzelyalı este un sat în verdeață, care se află la 13 km de Çanakkale. Albastrul mării și verdele de pini parfumați se împletesc în acest sat fermecător. Este un sat intim, unde relațiile de vecinătate există încă și ceai, chat-urile de cafea sunt efectuate în summerhouses după-amiaza târziu. Satul Güzelyalı are una dintre cele mai bune plaje pentru înot în apropierea Canakkale. Ea reîmprospătează vizitatorii cu briza chiar și în căldura copleșitoare. Este una dintre cele mai importante centre de windsurfing din Turcia din cauza vântului sale infailibilă.

Nu este departe de la orașul istoric Assos, unde a trăit antic filosof Aristoteles.
Assos (în limba greacă), de asemenea, cunoscut sub numele de Behramkale sau pentru Behram scurt, este un mic oraș istoric bogat în districtul Ayvacik din provincia Canakkale, Turcia. După ce a părăsit Academia platoniciană din Atena, Aristotel (s-au alăturat lui Xenocrates) sa dus la Asos, unde a fost întâmpinat de regele Hermias, și a deschis o Academie în acest oraș.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB