DE VÂNZARE Fermă, Polatlı, Ankara, Turcia, yağmurbaba

DE VÂNZARE - Cod. 31483

  • Tipologie: Fermă
  • Zona: 90000 m²
  • Camere: x
  • Podea: x

Informațiile.

Ferma noastra este construita pe o suprafata de 52.000 metri patrati. Parcela principală are o zonă de reconstrucție specială este de 41.000 de metri pătrați.

Există trei adăposturi în fermă și o zonă de plajă complet așezată pe o suprafață de 2800 de metri și, de asemenea, există o pășune de 40 de acri, care are granița cu sârmă ghimpată.

Există un depozit de hrană de 500 de metri pătrați, un salon de 250 de metri pătrați și un transformator de 50kw care aparține fermei.

Ferma are o capacitate de apă de 250 tone și, de asemenea, există o piscină principală pentru a stoca apa care curge în mod constant care trece de fermă.

În salon există 36 de piese de răcire complet automatizate de lapte de răcire care pot muls 2x18 bucăți de oaie, 1 bucată de 1 ton cromel marca cu pereți dubli complet automatizate de răcire rezervor de lapte, 1 bucată de 750 litri cromel marca dublu perete complet automatizat de răcire rezervor de lapte, 1 Bucată de motor de presare a laptelui și de asemenea o mașină cu apă sub presiune care poate fi utilizată pentru curățarea salonului.

Există un model de tractor cu tracțiune integrală cu dublă tractată, de asemenea, o bucată de mixer automatizat de 8 m3 și un remorcă cu 5 tone de remorcă de iarnă, precum și cu unelte și utilaje pentru proiecția formatului însămânțării.

Ferma are 670 de capre care, de asemenea, cu copiii lor de capre și ferma, de asemenea, este potrivită pentru animalele de bovine fie.

Ferma este la 8 km de drumul principal din Eskișehir și la 70 km de centru / Kızılay.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB