DE VÂNZARE Fermă, Kusadasi, Izmir, Turcia, Cherry village

DE VÂNZARE - Cod. 27031

  • Tipologie: Fermă
  • Zona: 14800 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 3

Fantana de măsline și viță de vie adiacentă drumului principal și între două vinării. Potrivit pentru construirea unei case de țară. Jumătate din fermă este acoperită cu ierburi de măsline maturate și o altă jumătate cu struguri de maturitate albă Osmancik. Există, de asemenea, un spațiu gol pentru o casă. În mod cert, una dintre cele mai bune locații din cartierul Cherry Village.

Vinul turcesc este vinul produs în țara eurasiană transcontinentală Turcia. Regiunea Caucazului, unde se află astăzi țările din Georgia, Armenia, Azerbaidjan și Turcia, a jucat un rol esențial în istoria timpurie a vinului și este probabil să fi fost una dintre cele mai vechi regiuni producătoare de vinuri din lume. [1]
Ampelografii estimează că Turcia găzduiește între 600-1200 de soiuri indigene de Vitis vinifera (vița de vie europeană), deși mai puțin de 60 dintre acestea sunt cultivate comercial. Cu peste 1.500.000 de acri (6.100 km2) plantate sub viță de vie, Turcia este al patrulea producător mondial de struguri.
Kirazli Village se află la 14 km de centrul orașului Kusadasi. Numele Kirazli (satul cu cireș) vine de la cireșele din sat. Este un sat tradițional în care puteți trăi viața locală a satului.

Ascunse de mulțimile din spatele măslinelor, florilor de cireșe și viilor; Satul Kirazli este unul dintre puținele locuri care nu oferă turism, care oferă cazare în jurul valorii de Efes.

Există aproximativ 350 de familii care trăiesc în sat, câștigându-și viața din agricultură și zootehnie. Fiind primul exemplu în țară, agricultura ecologică este susținută de guvern. Principalele produse ale satului sunt vișine, măsline, smochine, struguri, nuc și vin. Cu toate acestea, cu excepția fructelor tropicale, fiecare tip de fruct este cultivat în jurul satului.

Duminica, Kirazli găzduiește prima piață certificată de produse ecologice din Turcia. În fiecare an, un număr tot mai mare de restaurante de sat sunt invadate de localnici la sfârșit de săptămână pentru micul dejun de tip familial și pentru preparate tradiționale regionale.

Deși este înconjurat de toate atracțiile turistice, în satul Kirazli încă nu există magazine turistice. Cu toate acestea, câteva hoteluri de tip boutique sunt ocupate pe tot parcursul anului.

Există o moschee, o școală primară, o clinică de sănătate, o măcelărie, o brutărie și trei mini-piețe la sat. Microbuzurile publice se desfășoară la fiecare jumătate de oră între Kusadasi și Kirazli în timpul zilei.

Turcia este încă o țară agricolă și majoritatea oamenilor sunt în continuare fermieri. Din păcate, metodele de cultivare - la fel ca în majoritatea celorlalte țări ale lumii - au fost modificate. Pentru a crește fertilitatea și a proteja produsele, în prezent sunt utilizate tot mai multe substanțe chimice. KIRAZLI este singurul sat din Turcia care a primit certificatul de agricultura ecologica dat de guvernul turc. Când vă plimbați pe drumurile și pe traseele Kirazli veți vedea măsline, struguri, pere, caise, piersici, roșii, castraveți, vinete, mure, prune, gutui, pepene galben, struguri și podgorii etc.

 

DINING

Când vine vorba de hrană, soarele și solul generos din Marea Egee ne permit să cultivăm o mare varietate de legume, fructe și ierburi; și creșterea vitelor hrănite de aceste produse proaspete. Înconjurat de o asemenea vegetație, la satul Kirazli, unde agricultura ecologică este susținută de guvern; alimentul este bogat, colorat și nutritiv. Mai multe restaurante sate care servesc mâncăruri locale în atmosfera lor autentică atrag familiile, cuplurile și prietenii din întreaga regiune, în special la sfârșit de săptămână.


ZONĂ

Efes (15 km / 6 mile): Cel mai cunoscut oraș antic din Turcia, capitala Asiei Mici.

Casa Maicii Domnului (20 km): Cunoscută ca ultimul loc unde Virginia a trăit în ultimii ani și a murit.

Bazilica Sf. Ioan: unde a fost îngropat Sfântul Ioan apostolul. Pe partea de sus a mormântului, una din cele mai mari bazilici ale lumii a fost construită în secolul al VI-lea dH.

Templul lui Artemis: Ruinele uneia dintre cele șapte minuni ale lumii antice.

Muzeul de tren (8 km / 5 mile): Este una dintre cele mai bune colecții din lume. Sunt afișate aici 42 de vapoare din 7 țări diferite.

Muzeul din Efes: descoperirile arheologice din Efes sunt expuse în acel muzeu uimitor.

Selcuk (15 km / 6 mile): Orașul turcesc modern, în care se află Efes, Casa de Fecioară Maria, Bazilica Sf. Ioan, Templul Artemis, muzeul și satul Sirince.

Kusadasi: Orașul stațiune situat la Marea Egee, care este cel mai popular oraș de croazieră din Turcia. Orașul are plaje frumoase, restaurante și magazine.

Sirince Village: la 9 km de Selcuk, un sat frumos cu istoria sa unică și vinul de fructe.

Priene - Miletos - Didyma: Pentru iubitorii de istorie, acestea sunt cele trei orașe străvechi "Ionia" pe care le puteți vizita într-o excursie de o zi.

Priene este un oraș antic în care Alexandru cel Mare a petrecut o iarnă. Are cele mai bine conservate ruine elenistice din zonă.

Miletos: Este locul științei în care Hippodamos, planul de grilă pe care îl folosim astăzi în orașele noastre, a fost inventat.

Didyma: unul dintre cele mai impresionante temple ale Turciei datând din secolul al VI-lea.

Pamukkale (178 km / 110 mile): Este un fenomen natural uimitor, un munte alb uriaș

din calciu. Este renumit pentru apele sale termale și orașul antic Hierapolis.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB