DE VÂNZARE Casă, Bursa, Bursa, Turcia, Sinpas Bursa Modern Sitesi Asmali Yali 7/C Daire 2 & 4

DE VÂNZARE - Cod. 27887

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 323 m²
  • Camere: 5+2
  • Podea: Dubleks

Sinpaș Bursa Ivy a spus ca izolație în proiect modern și la fața locului cea mai perfectă a site-ului cu vedere spre lac, un colț al grădinii este gata de utilizare, cu propria piscină privată într-un conac dairesidir.h duplex, totul.
Într-o bucătărie mare la parter și o sală destul de mare, iar terenul de mijloc din partea de sus scara, baie + camera mevcuttur.y trei uși diferite, cu vederi stau pe lac unic pe birou cu grădină çıkılır.veranda largă în jurul de flori viță de vie de la parter și conceptul de site-ul cu WC puteți mânca cu imaginea sau ceva pentru a naviga prin destul cu pomi fructiferi într-o grădină mare de pini, deoarece içebilirsiniz.köș, cosi gazon, dacă doriți să urmăriți apusul soarelui să stea la soare pe dig, în zilele fierbinți de vară să se simtă rece în propriile șezlonguri la piscină și la soare, de asemenea, oferă un popor separat gata .gem de vedere este o frumusețe distinctă.
La etaj este sala și a intrat camerele cu vedere spre lac, începând din jurul sala mare, cu scară în spirală, dormitorul principal cu vedere spre lac inca dressing si baie + WC-ul este un dressing. Cu toate acestea, o mare baie cu jacuzzi + WC la ultimul etaj. De asemenea, poate fi folosit ca o cameră de lângă camera servitorilor, dacă se dorește, și spălătorie / cameră de călcat este disponibil. Acest etaj are, de asemenea, posibilitatea de a intra din exterior.
Parcare a fost, de asemenea, să fie închisă pentru două mașini, este disponibil în fața conac parcare gratuită.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB