DE VÂNZARE 3 camere, Antalya, Antalya, Turcia, كونيالتي انطاليا

DE VÂNZARE - Cod. 25412

  • Tipologie: 3 camere
  • Zona: 137 m²
  • Camere: 3
  • Podea: 2

Noul proiect Basha ansambluri rezidentiale formate din trei complexe construite pe terenul și lat în orașul de regiunea Antalya este ideal pentru cei care caută cazare în mijlocul comunității trepidant primăvară Balehiah..busbandh vedere ridicate fermecătoare întregul oraș ..
Cele trei complexe sunt construite cele mai bune tipuri de materiale de constructii, marmura, de primă clasă, în conformitate cu standardele internaționale de construcții și modele liniștit simplu modern și elegant și asigură proiectul pentru a oferi un mediu ideal de viață prin furnizarea de cele mai bune echipamente moderne și avansate înconjurat compusul este închisă cu un perete plin de paza piscine mari și mici piscină și grădini cultivate verde și toate de divertisment și de confort a echipamente de fitness și saună camere, locuri de joaca, jogging căi și echipament sportiv în verde de terase naturii și de relaxare și grădini pentru copii și o parcare și toate luxul modern și confort oferite de acest cerințe unice proiect ..

Proiectul este înconjurat de toate serviciile vii de la mall-uri comerciale, bazaruri și mall-uri, restaurante, cafenele, scoli si centre de servicii sociale, bănci și toate mijloacele de transport în masă .. departe de City Center 5 km și 12 km aeroport ..
Proiectul include gata de livrare și apartamente în construcție Apartments ..
• Apartamente trei camere și un lounge separat și bucătărie și trei bai:
O zonă de 137 de metri patrati, la un pret de 73.000 dolari livrare cash in februarie 2016, cu o opțiune de a plăti în rate de 40.000 dolari în jos de plată și plățile lunare pentru un an de 2750 dolari.
O zonă de 153 de metri patrati, la un pret de 80.000 dolari livrare cash în luna septembrie 2015, cu o opțiune de a plăti în rate de 40.000 dolari în jos de plată și plățile lunare pentru o perioadă de cinci luni în valoare de 8.000 dolari.
O zonă de 160 de metri patrati, la un pret de 85.000 dolari cash livrare imediata.
• apartament cu doua dormitoare si o bucatarie separata, doua bai:
O zonă de 105 de metri patrati, la un pret de 50.000 de dolari cash livrare in februarie 2016, cu o opțiune de a plăti în rate de 25.000 dolari în jos de plată și plățile lunare pentru un an de 2080 dolari.
 Specificații proiectului Super Deluxe de finisare scor excelent ..

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB