DE VÂNZARE 2 camere, Konaklı, Alanya, Turcia, Konaklı

DE VÂNZARE - Cod. 25144

  • Tipologie: 2 camere
  • Zona: 104 m²
  • Camere: 90
  • Podea: 4

Sunset Beach Residence VIP - un proiect care acoperă o suprafață de 10750 m2, în satul Konakli, Alanya. Are o locație foarte bună pe un deal cu vedere la mare Igor. La 250 de metri separa complexul de plaja, la 2 km de centrul Konakli și la 250 de metri de magazine și restaurante. Complexul a câștigat premii HOMES OVERSEAS Awards 2008 în categoriile Cel mai bun proiect din Turcia și clasamentul mondial 20, precum si in Europa și Africa PREMII DE PROPRIETATE 2009, în asociere cu CNBC Arabiya și Africa PROPRIETATE Awards 2010, în asociere cu TV Bloomberg și categoria Cel mai bun proiect din Turcia.
Complexul este format din penthouse-uri, apartamente duplex, apartamente și grădină. Blocuri din patru complexe. Apartamentele sunt foarte spațioase și confortabile. Fiecare apartament are o baie cu jacuzzi. Decorul folosit materiale de cea mai de calitate, care, desigur, de asemenea, un avantaj. Proiectul realizat de arhitecți din Turcia și Danemarca. Complexul este construit în așa fel încât fiecare apartament cu ferestre orientate spre sud-est, ceea ce face posibil pentru a privi apusul soarelui în fiecare zi. De asemenea, din apartament oferă vederi spectaculoase la munți și cetatea medievală, principala dostoprimechatelnostgoroda Alanya.

Munca a fost finalizată în 2009.

Detalii interior: Tehnica de uz casnic și aparate de aer condiționat sunt incluse în preț, există ferestre cu geamuri termopan, incalzire prin pardoseala in living si baie, mobilier de bucatarie, podele ceramice, uși de intrare din oțel, internet wireless, canalele de televiziune europene, în condiții de siguranță, încălzire independentă de apă, baie cu cadă master baie.

Caracteristici exterioare: Piscina in aer liber de 300 m2, cu vedere la mare și la munte, piscina pentru copii spatioasa, un bar-cafenea de la piscină, șezlonguri, un centru spa, o piscină interioară încălzită, jacuzzi, saună, baie turcească, sală de gimnastică, acces internet wireless pe site-ul, plajă privată.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB