DE VÂNZARE 2 camere, Конаклы, Alanya, Turcia, Конаклы

DE VÂNZARE - Cod. 25138

  • Tipologie: 2 camere
  • Zona: 104 m²
  • Camere: 38
  • Podea: 4

Sunset Beach Residence VIP - faza 2 - noul proiect al companiei noastre, situat în imediata apropiere de plajă și de orașul Konakli. Complexul este situat pe un deal pitoresc, cu vederi fantastice la mare și la munte. Doar 250 de metri de proiectul de plajă, la 250 de metri de magazinele și restaurantele, și doar 2 km de centrul orașului Konakli. Complexul este format din apartamente si penthouse-uri cu două dormitoare, cu trei și patru camere de unități pe cinci etaje. Toate apartamentele sunt spațioase și confortabile. Utilizat în construcția de materiale moderne ecologice, care cu siguranță este un avantaj al proiectului, împreună cu o locație bună. Designer proiectului este Osman Pala - arhitect bine cunoscute din Alanya. Toate apartamentele se confruntă sud-vest, astfel proprietarii vor putea admira apusurile de soare pe tot parcursul anului. De la ferestrele și balcoanele apartamentelor au o vedere la munți și principala atractie a Alanya - o cetate medievală.

Detalii interior: Aparate de uz casnic și aer condiționat (-holodny aer cald), geamuri termopan cu geam termopan, incalzire prin pardoseala in living si baie, mobila de bucatarie, gresie si faianta pe podea de cea mai buna calitate, usi de intrare din oțel, internet wireless, televizor european, seif în cameră, incalzitor de apa.

Caracteristici exterior: zona de piscină de aproximativ 200 m2, cu vedere la mare și la munte, o piscină pentru copii spațioase, Jacuzzi, cafe-bar la piscina, șezlonguri, un centru spa cu piscină interioară încălzită, saună, baie turcească, sală de gimnastică, vestiarele, internet wireless în teritoriu, propria plajă privată.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB